El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 4 de juny del 2009

Ken Follet ofereix un concert amb la seva banda de rock per complir una aposta amb la seva editorial

31/05/2009
L'escriptor Ken Follet, autor de "best-sellers" com "Els pilars de la Terra", ha estat a Madrid, però en aquesta ocasió no per firmar llibres, sinó per actuar amb la seva banda de rock, Damn Right I Got The Blues. Tot plegat és fruit d'una aposta. La seva editorial el va reptar que si venia més d'un milió i mig d'exemplars de la seva última novel·la, "Un món sense fi", hauria de tocar a Espanya amb el seu grup. Després d'arribar a aquesta xifra en poc més de sis mesos, Follet i el seu baix han fet les delícies dels assistents a la festa que l'editorial Random House Mondadori ha organitzat amb motiu de la Fira del Llibre de la capital espanyola.
http://www.3cat24.cat/noticia/387672/ociicultura/Ken-Follet-ofereix-un-concert-amb-la-seva-banda-de-rock-per-complir-una-aposta-amb-la-seva-editorial

2 comentaris:

carina ha dit...

Espero pel bé de tots que s'hagi lluït més en la seva actuació cantaril que en la seva darrera i mediocrississima novel·la Un món sense fi. Havia llegit Els pilars de la terra i em va agradar molt, tant que quan van anunciar que publicaria la segona part em vaig apuntar a la llista d'espera per comprar-lo. El vaig llegir i restarà per sempre més en el racó de les novel·les oblidables, ha estat només una qüestió de marquèting, per a mi: una novel·la infumable, mal escrita, mal documentada i pobrement traduïda, bé en resum: en desastre.

Rosa ha dit...

Hola Carina,

El dono la raó sobre la continuació dels Pilars de la Terra. A mi tant poc em va acabar de fer el pes.

Fins aviat