El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 11 de juny del 2009

El gironí Carles Sala rep el premi «El Vaixell de vapor»

4/6/2009
El mestre gironí Carles Sala ha guanyat aquest dijous el premi 'El Vaixell de Vapor' 2009, el guardó més important de la literatura infantil en català. Sala compagina, des del 2008, l'artesania i la docència amb l'escriptura d'històries per a nens. 'El triomf d'en Polit Bonaveu' narra les desventures d'un bon home amb un do poc freqüent, canta molt bé a la dutxa, però només a la dutxa.Carles Sala va escriure la primavera de l'any passat el seu primer llibre, 'Sóc com sóc'. El següent llibre va publicar-lo poc després, 'Flairosa, la bruixa dels sabons'. Abans de la fi del 2008 va donar a conèixer el seu tercer llibre, 'Bona nit, Júlia'. L'escriptor gironí ha rebut els premis Carmesina, Barcanova i el Guillem Cifre de Colonya.Els premis 'El Vaixell de vapor' i 'Gran Angular' són els premis més ben dotats de la literatura infantil i juvenil en català. Les butxaques dels seus guanyadors pesen 24.000 euros més quan reben el guardó. Enguany el premi 'Gran Angular' ha quedat desert.
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009060400_9_336284__Cultura-gironi-Carles-Sala-premi-Vaixell-vapor