El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 28 de maig del 2009

Acte de lliurament dels 9ns Premis Ràdio Associació i del Guardó 1924

Hola a tothom, com cada setmana ens disposem a començar el programa El racó del llibre. El qual s’emet des de Radio Dos 84 dial 105,8 d’F.M., en el qual parlen de temes que pertanyen al món literari.
Avui parlarem de l’entrega de premis de Radio Associació de Catalunya. Alguns amics del blog volien saber com ens havia anat, segurament ja pensàveu que ens havíem oblidat, doncs no!!, en el programa de la setmana passada teníem com a convidats en Guillem Bou i la Carme Trinitat, i vaig creure que no era adient parlar-ne. A més, no hi havia en Pep i serà més divertit comentar-ho els dos.
Pels que no escolteu el programa us en faré cinc cèntims. L’entrega dels premis es va fer a l’auditori Axa de la Diagonal, un lloc molt acollidor, presentat per La Neus Bonet i el Jordi Basté. Va començar l’acte amb unes paraules dels presentadors, seguidament el Sr. Joan Margarit, President del Consell Rector de Radio Associació, i després el Sr. Enric Pujadas (President del grup Bassat-Ogilvy) va donar una petita conferència amb el títol ”La comunicació en temps de crisi”.
Seguidament varen començar l’entrega de premis, que per cert, n’hi havia uns quants. Més o menys a la meitat, i per sorpresa, en va sortir en Pep Plaza a fer-nos una de les seves intervencions. Vàrem riure una estona, i va trencar una mica la serietat de l’acte, en acabar l’entrega de premis, unes paraules del Conseller de Cultura el sr. Joan Manuel Treserres, va donar per finalitzada l’entrega dels premis de Radio Associació 2009. Un cop al vestíbul, ens esperava una taula d’aperitius i begudes per tothom. La veritat, va ser tot una experiència.
Els de la foto d’esquerra a dreta som: El meu marit i jo, en Pep, En José Pedro, un company i en Salvador, el director de Radio Dos. Si teniu ganes de veure més fotos, premeu sobre la foto.
L’adreça de la pàgina de Radio Associació és:
http://www.radioassociacio.com/notadepremsaactedelliurament9nspremis.htm

3 comentaris:

Tonina ha dit...

Què bé Rosa, jo també pensava que ja no ens diries res dels premis. Enhorabona a tots els guardonats i endavant amb la tasca tan maca que feis. Ara el cuquet mallorquí, estic molt satisfeta de veure que els d'Ona Mallorca també tenen premi, felicitats.
Una forta abraçada.

Rosa ha dit...

Si que hi pensava en fer el comentari de l’entrega de premis, però la setmana passada no em va semblar adient.
Va set tot una experiència, encara que marxant d’Hostalric plovia moltíssim. Tots els premiats estaven molt contents, molt personatges coneguts els quals en va fer il•lusió veure’ls d’prop. Tot molt bé. Ja miraré amb l’ajut del meu marit penjar totes les fotos. Felicitats per la part que et toca, Ona Mallorca va ser una de les radio guardonades.

Bon cap de setmana

Tonina ha dit...

Bon cap de setmana a tu també.
Besades